Skip to content

 

 

 

Alles is veel gezegd maar dat wij een groot en compleet assortiment teken-, schilder- en hobbymaterialen verkopen, is toch niet overdreven. Wij hebben meer dan honderddertig jaar ervaring en ons assortiment is in de loop der jaren alleen maar uitgebreid. Daardoor kunnen zowel professionele kunstschilders als amateurs hun hartje ophalen in onze winkel. 

Naast het zeer uitgebreide assortiment dat je in de winkel kunt vinden bestaat ook de mogelijkheid om via de webwinkel te bestellen. Door de samenwerking met 4-art collega's in het land kunnen we een nog uitgebreider assortiment aanbieden. Op de site vind je een unieke collectie teken- en schildersmaterialen als ondersteuning voor al je inspiratie.

Vind je een artikel in de webwinkel dat we voor je in huis hebben? Dan ligt het de eerstvolgende werkdag voor je klaar in de winkel. Wil je het laten verzenden of laten bezorgen? Dan zal dat twee tot drie werkdagen duren.

Voor vragen en opmerkingen betreffende de webwinkel of producten van Antoon de Jong kun je ons altijd bereiken via e-mail: info@antoondejong.nl of telefoon 013 - 542 07 31.

Door de  persoonlijke benadering en gedegen vakkennis hopen wij onze klanten uitstekend te kunnen helpen.

Kom gerust een kijkje nemen en overtuig uzelf!