sfeer1.jpg

Je bestelling

Hoe wordt je bestelling afgehandeld?

Algemeen

Je bestelling komt binnen in onze winkel en wordt vandaar z.s.m. afgehandeld.
Wij verzorgen de levering en de facturering. Zo nodig nemen wij contact met je op over levertijd en bezorging, en ook als je vragen hebt kun je het beste met ons contact opnemen.

Als je via iDEAL of creditcard betaalt ontvangt Antoon de Jong tegelijk met jouw opdracht ook de bevestiging dat de betaling heeft plaatsgevonden.
In alle andere gevallen regel je ook de betaling drect met Antoon de Jong.

Deelleveringen

Wanneer je bestelling niet in één zending kan worden geleverd dan geldt voor alle leveringen dezelfde, door jou gekozen verzend- en betaalwijze.

De eventuele verzendkosten worden steeds bij de eerste levering berekend.
Naleveringen worden (indien je in de order voor bezorgen gekozen hebt) altijd zonder extra verzendkosten te berekenen aan je afgeleverd.

Facturering

Indien je vooruit hebt betaald (via iDEAL) of de zending aan de bezorger of bij afhalen betaalt, krijg je de factuur direct bij de aflevering van je artikelen.

Indien (bij vooruitbetaling, rembours of betalen bij afhalen) de aflevering van je bestelling over meerdere zendingen gespreid is, ontvang je steeds bij elke zending een deelfactuur die betrekking heeft op de in die zending geleverde goederen.

Enthousiast over dit product? Deel het ook met anderen:

  • Zeer groot assortiment
  • Gratis afhalen in onze winkel
  • Thuisbezorgen ook mogelijk
  • Gratis verzenden vanaf 250 euro
  • Retour binnen 14 dagen

Alles is veel gezegd maar dat wij een groot en compleet assortiment teken-, schilder- en hobbymaterialen verkopen, is toch niet overdreven. Wij hebben meer dan honderd jaar ervaring en ons assortiment is in de loop der jaren alleen maar uitgebreid. Daardoor kunnen zowel professionele kunstschilders als amateurs hun hartje ophalen in onze winkel. Kom gerust een kijkje nemen en overtuig uzelf!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief voor tips & speciale aanbiedingen, of volg ons via: