we mogen weer

Vanaf woensdag 10 februari is het weer mogelijk om uw bestelling af te komen halen bij onze winkel. Om dit mogelijk te maken moeten wij als winkel en u als klant zich aan een aantal regels houden. Lees hieronder verder over de bestel mogelijkheden en de nieuwe regels. 

Bestellingen kunt u plaatsen via onze webshop www.antoondejong.nl. Wilt u, uw bestelling ophalen? Kies bij de optie 'bezorging' dan voor afhalen in de winkel. 

Niet alles kunnen vinden in de webshop? Stuur dan een mailtje met uw bestelling naar info@antoondejong.nl

Wij mailen of bellen u als uw bestelling klaar ligt, en zullen dan een afhaalmoment met u afspreken. Hou er rekening mee dat er wegens de nieuwe regels altijd minimaal 4 uur tussen het moment van bestellen en afhalen zit. Helaas mogen wij nog steeds niemand in onze winkel toelaten, daarom hebben wij buiten bij onze deur een kraampje staan waar u uw bestelling af kunt halen.

Wil u bestellen via de webshop? Dan kunt u, uw bestelling vooraf in de webshop betalen. Wilt u bestellen via de mail? Dan kunt u uw bestelling uitsluitend met pin aan de deur betalen. 

Uw bestelling liever laten bezorgen? Kies bij de optie 'bezorging' dan voor thuisbezorgen met PostNL. Dan sturen wij uw pakket voor u op of komen deze bij u thuis bezorgen. Let op, hier komen verzendkosten bij.

Heeft u vragen over artikelen of over uw bestelling?
Bel dan naar 013-5420731.