Bezorgen/Afhalen

Verzendwijzen

Afhalen bij je Antoon de Jong

Kies je voor deze verzendwijze dan kun je je bestelling komen afhalen zodra je bericht hebt gekregen dat je artikelen klaarliggen om afgehaald te worden.

In het algemeen zul je op z'n vroegst de bestelde artikelen 1 à 2 werkdagen nadat je ze besteld hebt kunnen afhalen, en uitsluitend nadat je bericht hebt ontvangen dat de zending voor je klaarligt.

Bij deze verzendwijze betaal je geen verzendkosten.

Verzenden via post

Kies je voor deze verzendwijze dan wordt je bestelling in principe binnen 5 werkdagen per post of per bodedienst bij je thuisbezorgd.

Bij deze verzendwijze is het helaas niet mogelijk een afspraak te maken voor het tijdstip van bezorging. Mocht de bezorger je niet thuis aantreffen dan zal het pakket nogmaals bij je aangeboden worden.

De standaardkosten voor verzenden (en verpakken) bedragen €7,50 voor binnenlandse bestellingen onder de €250,- euro (totaal factuurbedrag exclusief verzendkosten). Bestel je artikelen die groot of zwaar zijn dan betaal je, afhankelijk van gewicht en formaat, extra verzendkosten. Deze worden aangegeven in je winkelwagentje. Bij binnenlandse bestellingen boven de €250,- worden geen verzendkosten berekend.

Bestellingen buiten Nederland: Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met ons.

Enthousiast over dit product? Deel het ook met anderen:

  • Zeer groot assortiment
  • Gratis afhalen in onze winkel
  • Thuisbezorgen ook mogelijk
  • Gratis verzenden vanaf 250 euro
  • Retour binnen 14 dagen

Alles is veel gezegd maar dat wij een groot en compleet assortiment teken-, schilder- en hobbymaterialen verkopen, is toch niet overdreven. Wij hebben meer dan honderd jaar ervaring en ons assortiment is in de loop der jaren alleen maar uitgebreid. Daardoor kunnen zowel professionele kunstschilders als amateurs hun hartje ophalen in onze winkel. Kom gerust een kijkje nemen en overtuig uzelf!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief voor tips & speciale aanbiedingen, of volg ons via: