Bezorgen/Afhalen

 

Eindelijk! Een nieuwe stap op weg naar "normaal"

Vanaf 3 maart mogen we u op afspraak weer gaan ontvangen. Dit betekent dat u vanaf woensdag weer van harte welkom bent in onze winkel om lekker te snuffelen, aan te raken en te zien wat u eventueel koopt. Ook kunnen wij u dan weer adviseren en persoonlijk antwoord geven op uw vragen. 

Afspraak maken winkelen
Wij vragen u wel uw bezoek vooraf te melden en er rekening mee te houden dat wij maar een beperkt aantal mensen tegelijk kunnen ontvangen. U kunt de reservering maken via telefoon (013-5420731) of mail (info@antoondejong.nl). Het is fijn als u aangeeft hoe lang u denkt nodig te hebben. Wij zullen verzoeken per mail altijd bevestigen. 

Afhaalmogelijkheid 
Uiteraard kun
t u ook nog gebruik maken van de afhaalmogelijkheid, wij laten onze kraam nog even staan. U kunt uw wensen doorgeven via onze webw
inkel op www.antoondejong.nl. Hier is veel te vinden, maar niet ons gehele assortiment staat online. Mocht u op de site dus niet kunnen vinden wat u zoekt, mail dan alstublieft naar info@antoondejong.nl zodat we uw bestelling via die weg kunnen verwerken. 

Wij hopen u te zien in onze winkel in de Boomstraat, of telefonisch of per mail te spreken. 

Verzenden via post

Kies je voor deze verzendwijze dan wordt je bestelling in principe binnen 5 werkdagen per post bij je thuisbezorgd. Wij verzenden onze pakketten meestal met POST NL.

Bij deze verzendwijze is het helaas niet mogelijk een afspraak te maken voor het tijdstip van bezorging. Mocht de bezorger je niet thuis aantreffen dan zal het pakket nogmaals bij je aangeboden worden.

De standaardkosten voor verzenden (en verpakken) bedragen €7,50 voor binnenlandse bestellingen onder de €250,- euro (totaal factuurbedrag exclusief verzendkosten). Bestel je artikelen die groot of zwaar zijn dan betaal je, afhankelijk van gewicht en formaat, extra verzendkosten. Deze worden aangegeven in je winkelwagentje. Bij binnenlandse bestellingen boven de €250,- worden geen verzendkosten berekend.

Bestellingen buiten Nederland: Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met ons.