Art Works / Loes Davidse


loes-img

verzorgt schilderworkshops, Teambuilding, Events, en gebruikt daarbij verf als middel om bepaalde doelen te bereiken (bij fusies, hei-dagen etc). Bedrijven, vriendengroepen, instellingen en individuele belangstellenden behoren tot haar klanten. Voorwerk, maatwerk en gegarandeerd schilderplezier kenmerken haar werkwijze.

Op zoek naar een ludieke locatie voor haar workshops, met ruimte, mooi licht en een gastvrij onthaal voor de deelnemers heeft Loes Davidse perfecte partners waarmee wordt samengewerkt, bijvoorbeeld schilderen in een tomatenkwekerij, tussen de tomatenplanten. Aansluitend kan daar geborreld en gegeten worden, een succesvolle formule!

Bent u op zoek naar een creatieve activiteit om de performance (op het werk) te verbeteren EN wenst u een geslaagd eindresultaat, als blijvend aandenken aan die (teambuilding)dag, neem dan, geheel vrijblijvend, contact met haar op (06 - 22544697). Succes verzekerd, meer dan 100 bedrijven en vele instellingen zijn u voorgegaan.

Loes Davidse werkt  samen met freelance kunstenaars die bij grote groepen oproepbaar zijn; kleine groepen verzorgt zij zelf, in haar eigen atelier in Tilburg waar ook wekelijks lesgegeven wordt, of op locatie (zoals wekelijks voor Kinderstad, incidenteel voor Alzheimerpatiënten, et cetera).   

Kijk voor meer informatie op de website: www.art-works.nu

Filmverslag van een workshop van Loes Davidse met 160 studenten van Rooi Pannen, Tilburg